Contact

Over ons

Installatiebedrijf Klok is sinds april 1993 operationeel in de installatiebranche. Het bedrijf is opgericht door de gebroeders Klok. In eerste instantie is men van start gegaan op het terrein van de hengstenhouderij van hun vader. Het bedrijf liep echter goed en kreeg een goede naam in de regio. Door de groei die Installatiebedrijf Klok heeft doorgemaakt werd de locatie op de hengstenhouderij te klein. De keuze om een nieuw onderkomen te zoeken werd gemaakt om de groei van het bedrijf te continueren. In september 1999 opende de gebroeders hun nieuwe locatie aan het moleneinde 37 in Diever. Een jaar later werd de showroom compleet met badkameropstellingen ingericht en werd men lid van de landelijke organisatie Sanidrome. Inmiddels is installatiebedrijf Klok uitgegroeid als een toonaangevend bedrijf in de regio. Ons bedrijf telt inmiddels 30 medewerkers allen met hun eigen specialisatie en vakinhoudelijke kennis.

Uitstraling

Installatiebedrijf Klok heeft kwaliteit van de geleverde installaties hoog in het vaandel staan. Alles wordt volgens de nieuwste technieken, voorschriften en snufjes aangelegd. Mede door de werkvoorbereiding en onze zeer attente medewerkers kunnen wij onze kwaliteit garanderen en waarborgen.

Onze kracht komt tot uiting door de diversiteit aan werkzaamheden die men aan hun klanten aanbiedt. Als groot voordeel heeft dit dat wij de sturende factor zijn van de totale installatie. U heeft 1 aanspreekpunt en op 1 plaats worden de beslissingen genomen. Het maakt niet uit wat voor opdracht u heeft op het gebied van installatietechniek. Onze werkvoorbereiders kijken naar de technische haalbaarheid, vervolgens worden er tekeningen gemaakt en onze zeer gedreven buitendienst medewerkers verzorgen de uitvoering. Ook hier geldt dat een project bij een en dezelfde persoon blijft zo weten onze buitendienst medewerkers gelijk waar ze met hun vragen terecht kunnen. De communicatielijnen blijven zo kort en dit komt ten goede aan de efficiëntie.

De kwaliteit waarborging  van onze installatie komt tevens tot uiting door onze certificeringen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze installaties worden aangelegd volgens de laatste voorschriften. Tevens de terugkoppeling naar onze medewerkers over deze voorschriften voor zowel de werkzaamheden als persoonlijke veiligheid nemen wij zeer serieus. Maandelijks vindt er dan ook een vergadering plaats waar al deze zaken ter sprake komen, zodat iedereen met dezelfde visie werkt.

Onze keurmerken en erkenningen

Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken en erkenningen. Onderstaand leest u waar ons installatiebedrijf bij aangesloten is.

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. De branchevereniging stelt hoge eisen aan de leden op het gebied van deskundigheid, kennis, veiligheid en kwaliteit. Ondernemers die zijn aangesloten bij Techniek Nederland werken volgens Techniek Nederland consumentenvoorwaarden.

Sterkin is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert. Wij voldoen aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Bovendien zijn er opleidingseisen vastgesteld en normen voor het gereedschap waarover wij als installateur over moeten beschikken.

KVINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de installatiesector. De essentie van KVINL is het aantonen van kwaliteit. Hierdoor heeft u de zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.

Vca staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). U bent ervan verzekerd dat ons bedrijf in staat is om risicovolle operationele werkzaamheden op een veilige en gezonde wijze uit te voeren.

Met deze STEK-certificering toont ons bedrijf aan te voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid en verantwoordelijkheid nemen bij de aanleg van alle koeltechnische werkzaamheden.

Als installatiebedrijf voeren wij vakbekwaam, veilig, deskundig en met actuele kennis van zaken onze opdrachten uit. Daar kan elke opdrachtgever of consument op vertrouwen.

Als erkend leerbedrijf voldoen wij aan enkele voorwaarden. Wij bieden de student bijvoorbeeld een goede en veilige werkplek, waar die ervaring opdoet met de werkprocessen en werkzaamheden die horen bij het beroep. Ook zorgen wij voor een praktijkopleider die zijn student op de werkvloer begeleidt.

Volg ons nu op Facebook!