CV ketel onderhoudsabonnementen

Vergeet u het hart van uw woning niet te onderhouden? Een goed onderhouden ketel is energiezuiniger en gaat langer mee. U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Service basis Service basis plus Service totaal Service all-in
Periodiek onderhoud
Uurloon onderhoud
Storingen melden 7 dagen per week
Uurloon storing*
Voorrijkosten storing*
Toestelonderdelen** tot max € 250,-
Randapparatuur *** tot max € 250,-

* Verhelpen van storingen zit in het abonnement inbegrepen tot een maximum van 3 keer per jaar. Uiteraard telt 2 keer een monteur voor dezelfde storing binnen een maand voor 1 storing.
** Onder toestelonderdelen wordt verstaan: alle onderdelen die zich binnen de behuizing van het verwarmingsapparaat bevinden. Toestelonderdelen zijn tot een maximum van €250,- inclusief mits het dezelfde storingsoorzaak betreft.
*** Onder randapparatuur wordt verstaan: het expansievat, het veiligheidsventiel, de inlaatcombinatie, de vulkraan, radiatorkranen en de thermostaat. Toestelonderdelen en randapparatuur zijn tot een maximum van €250,- inclusief mits het dezelfde storingsoorzaak betreft.

Afsluiten?

Wilt u direct zeker zijn van een optimaal onderhoudscontract en niet voor vervelende verrassingen komen te staan neem dan contact op via het contactformulier of bel ons!

Neem contact op

Volg ons nu op Facebook!