Contact

Dubbel feest bij Installatiebedrijf Klok

Het is  feest bij Installatiebedrijf Klok in Diever. Gevierd wordt tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen dat de formule Sanidrome 25 jaar bestaat, maar tevens het feit dat Cor en Johan Klok 25 jaar geleden het bedrijf oprichtten.

Tijdens deze open dagen worden veel noviteiten in de showroom op meer dan 400 vierkante meter gedemonstreerd. Zo zijn er demonstraties van Geberit over het Aqua Clean toilet. Dit is een douche wc, die kan worden gecombineerd met alle Geberit inbouw- ren spoelsystemen. Deze douche wc combineert op slimme wijze de functionaliteit van een wc en bidet, waarbij na gebruik van de wc met één druk op de knop genoten kan worden van een gevoel van frisheid en hygiëne. Bovendien neemt dankzij de perfecte combinatie van design en technologie de douche wc niet meer ruimte in beslag dan een traditionele wc en is deze op elke wensbare hoogte te plaatsen.

‘Tegenwoordig moeten of willen de mensen langer thuisblijven, daarvoor zijn dan diverse aanpassingen in en aan de woning noodzakelijk,’ zegt Trijntje Westenberg, die al twintig jaar ervaring heeft op het gebied van sanitair. ‘Denk bijvoorbeeld aan de badkamer en het toilet, maar ook aan sleutelkastjes en deurbellen. Wij hebben hier een speciale ruimte voor vrijgemaakt, zodat iedereen kan zien wat de mogelijkheden zijn’.

Fotograaf: Hugo Faber

 

Tijdens de demonstratie van Sun shower kan gevoeld en bekeken worden wat de kracht van zonlicht binnenshuis tijdens het douchen is. Het infrarode licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. Ook verdubbelt de Sun shower het vitamine D niveau in de wintermaanden, geeft energie en verhoogt de weerstand.

Op deze inspiratiedagen komen ook water- , en energie besparingen aan de orde, zoals onder andere de waterontharders van Lubron.

Alles komt tijdens deze dagen aan de orde.

‘Tijdens een renovatie bijvoorbeeld aan de badkamer, krijgt de klant een mobiele badkamer. Uiteindelijk ontzorgen wij van A t/m Z’, zegt Trijntje.

Wie dit jaar een nieuwe badkamer koopt bij Sanidrome, maakt kans op het terugverdienen van € 2500 op het aankoopbedrag. Bij besteding van € 1000 aan sanitair, krijgt de klant een Nationale Tijdschriften bon ter waarde van € 25 cadeau. Kortom het is feest tijdens de inspiratie dagen op vrijdag 6 april van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 7 april van 10.00 tot 16.00 uur.

Volg ons nu op Facebook!